Hatthyllor/ klädhängare

Månforsen Design har tagit fram en hatthylla med tillhörande galgar och en matchande skohylla för snygg förvaring av skor och ytterkläder.

 

Vår hatthylla är lätt att placera och kräver inte så stor plats då galgarna hängs upp från sidan. Djupet på hatthyllan inkl.galgar är endast 20cm vilket innebär att du kan montera den även i trängre utrymmen.

Den hattyllan vi visar på bilderna är endast 60cm bred och har plats för tre galgar, vill man ha en bredare eller djupare hylla går det bra att kontakta oss på info@manforsen.se för mer info.

 

 

Skohyllan med utskurna hål för att släppa igenom fukt och smuts är både snygg och praktisk. Du monterar hyllan direkt på väggen vilket gör att det är lätt att komma åt och hålla rent på golvet under. Skohyllan är 27cm djup för att  även rymma skor i större storlekar. Skohyllan som visas på bilderna är 60cm bred, vill man ha en bredare eller djupare hylla går det bra att kontakta oss på info@manforsen.se för mer info.

 

 

Hyllorna är tillverkade av 2mm plåt och finns i 3 olika utföranden: vit, svart och silver. Galgarna tillverkas i 3mm plåt och går att få i följande färger: vit, svart (matt eller blank, silver, rosa och lime.

Pris: Hatthylla 845kr/st
         Skohylla 879kr/st
         Galge: 195kr/st

 

 

 

loading...