Grytunderlägg

Är det något man verkligen använder oavsett hur stort eller litet man bor, så är det grytunderlägg!
Oavsett om du lagar mycket mat eller bara behöver något att ställa den varma kaffekannan på så har vi grytunderlägget till dig!

Vi erbjuder flera olika sorters underlägg, och precis som alla andra produkter i vårt sortiment så är de tillverkade av stål och det är vi själva som har gjort dem i vår egen verkstad strax utanför Gränna.

Välj mellan runda grytunderlägg med stjärna eller hjärtan som mönster, eller varför inte ett grytunderlägg i formen av ett lönnlöv? Vi har även blommaformade underlägg i två storlekar och det senaste tillskottet som vi kallar "3 i 1". Det är ett set av 3 underlägg som går att använda varför sig eller som ett enda underlägg. Här är det bladet från en monstera som har inspererat till formen

Unna dig ett grytundelägg som kan ligga framme även när kastrullerna är bortdukade, eller ge bort i present till någon som redan har allt!

Runda underlägg:
Välj mellan antingen en stjärna eller två hjärtan på, den här sorten finns i två färgställningar: Hammarlack och vitt eller hammarlack och svart. Storleken är 20cm i diameter och tyngden i dem skvallrar om dess höga kvalitet. Underläggen har tjocka filttassar på undersidan som skapar en luftspalt mellan underlägget och bordet, samtidigt som det skyddar bordet från repor.
Pris: 225kr/st


 Underlägg i form av ett Lönnlöv:
Tillverkat i 5mm tjockt stål med små filttassar på undersidan. Storlek Ca 20cm  Färg: Svart
Pris: 200kr/st Underlägg i form av en blomma:
Den här modellen tillverkas i 5mm tjockt stål och finns i två olika storlekar, 25cm alt. 20cm i diameter.  Även de här underläggen är försedda med tassar (gummi) under för att skapa en luftspalt mellan bordet och grytunderlägget. Färg svart.
Pris: Stort 200kr/st Litet160kr/stMonstera underlägg, set om 3
Här har vi gjort ett underlägg som består av 3 delar med mönster av monsterablad.
Färg: Svart
Pris: 495kr/set

loading...
loading...
loading...
loading...